Aquaplaning allerede fra 60 km/t

Ikke kategoriseret Kommentarer slået fra
Skrevet af Kurt Ellegård, i Motor-Magasinet.
Sommeren 2010 vil blive husket for de enorme vandmængder, der har gjort det yderst risikofyldt at køre bil, hvis man ikke sænker hastigheden. Den store Automobilclub von Deutschland, AvD, advarer mod aquaplaning, hvor det er bilen, der styrer med dig, og ikke omvendt.
Den farlige situation kan startede allerede ved 60 kilometer i timen, når dækkene ikke kan fortrænge vandhinden på vejbanen, advarer AvD, der samtidig opfordrer til at undersøge dækkenes mønsterdybde. De lovbefalede mindst 1,6 millimeter har langt fra været nok i de seneste måneder med de mange regn- og tordenbyger. AvD anbefaler sine tyske medlemmer en mindste mønsterdybde i sommerdækkene, som i vinterdæk, på 3,0 millimeter. Jo, dybere profil og mønsterdybde, desto sikrere kommer man frem.
Som det ofte er tilfældet i forbindelse med test af nye dæk, så advarer AvD også mod billigdæk, der ofte har en betydelig længere bremselængde, og dækkene må helst ikke være mere end seks år, hvorefter de begynder at blive porøse.

Michelin Alpin A4 ny testvinder?

Ikke kategoriseret Kommentarer slået fra

Hvem bliver årets testvinder i Adac som Fdm som test reference?

Mange mener at det bliver den nye Michelin Alpin A4!

Michelin Alpin A4 Vinterdæk

Michelin Alpin A4 Vinterdæk

Hos Dækbutikken tror vi det samme.

Goodyear vandt for 4-5 år siden 2 år i træk med deres UG7 mønster, året efter vandt de igen med en opdatering af Samme mønster Goodyear UG7+ og sidste år vandt Continental med deres Continental TS830 mønster. Continental mønsteret TS830 var ikke et nyt mønster men kom året før hvor det ikke opnåede helt så god placering.

Derfor må man forvente at Michelin Alpin A4 løber med sejren , da de er de eneste i den kategori der er kommet med et nyt mønster.

Og Michelin laver altid nogle dæk der lyser af kvalitet, og dette nye møsnter er ingen undtagelse.

Jeg glæder mig vildt til at der kommer sne så jeg kan få lov til at prøve om det er lige så godt som det ser ud til.

Mission dæktryk

Ikke kategoriseret Kommentarer slået fra
Skrevet af Terkel Spangsbo, Motor-Magasinet.
Michelin på danmarksturne hos Shell for at måle trykket hos danske bilister.
Fra 1. til 8. september sætter Michelin fokus på personbiler og lastbilers dæktryk i en omrejsende informationskampagne mellem udvalgte Shell-servicestationer.
Her vil en kæmpe Michelin-truck med et mobilt testcenter tilbyde gratis tjek af dæktryk og give råd og vejledning til danske bilister. Over de seks dage besøger Michelins truck Shell-stationer ved København, Odense, Vejle og Ålborg.
- Hvis man kører med for lavt dæktryk, påvirker det vejgreb og bremselængde. Samtidig stiger brændstofforbrug og CO2-belastning i takt med, at luften går ud af dækkene. Er dæktrykket bare en bar for lavt, stiger forbruget af brændstof seks procent, siger Lotta Wrangle, pressechef, Michelin.
Kampagnen ligger i forlængelse af Michelins engagement i European Road Safety Charter. Det er et projekt under EU-Kommissionen, som sigter mod at forbedre sikkerheden på de europæiske veje. Michelins erfaring er, at cirka 1/3 af alle bilister kører med for lavt dæktryk.
Så der er et udtalt behov for at lære danskerne om sammenhængen mellem rigtigt dæktryk og trafiksikkerhed, brændstofforbrug og miljø. Shell bidrager også til kampagnen med tips og tricks til, hvordan bilister kommer længere på literen.Michelin-dæktryks-kampagne

Recaro Young Sport Aldrig set billigere.

Ikke kategoriseret Kommentarer slået fra

Nu sælges de sidste Recaro Young Sport til ca ½ pris af vejledende udsalgspris.

http://www.daekbutikken.dk/shop/23

Recaro Young Sport

Recaro Young Sport

Fåes i flere farver

Supertilbud på Thule Easybase og Boks BackUp 900

Ikke kategoriseret Kommentarer slået fra

Aldrig set så billigt før.

Genialt hvis du vil slippe for at have boks på taget eller trailer bagefter bilen.

 

Se eller bestil den her:

http://www.daekbutikken.dk/Billige_Thule_Bokse

Thule Back Up 900 incl Easybase

Thule Back Up 900 incl Easybase

WP Theme & Icons by N.Design Studio
Entries RSS Comments RSS Log ind